Hétfő

Sziasztok!
Nóri és Laura vagyunk a KKG-ből. Ha az „L&N” aláírást látjátok a vlog/bejegyzés (attól függ melyikre lesz erőnk este)alatt, akkor azt kettecskén csináltuk ♡-ből.
Ehhez a bejegyzéshez pedig ajánljuk a Herculesből a Zero to Hero című szám magyar verzióját ;)

Az első táboros napunkról szeretnénk egy kis összefoglalót adni nektek, de igazából már hazudunk is, mert ez a második napunk, ugyanis vasárnap érkeztünk meg Sopronba. A tényleges első napról ha minden jól megy, a ma esti vlogban fogunk beszámolni.



A reggelt napindító zenével kezdtük szobában, így félig-meddig éberen indultunk busszal Fraknóra, ahol részt vettünk egy frankó tárlatvezetésen. (Poén copyright: Foki Tamás)

A várvezetés után forrást elemeztünk. Egy 1333-ból származó oklevelet kellett értelmezni, ami elsőre nem tűnik túl izginek, de a valóságban nagyon is az volt. És nem azért mert gyíkarcok vagyunk. A feladat tényleg jó volt, írtunk lúdtollalés kaptunk csokit is.


Ha már meglested Hercules testét, nézd meg Fraknó várát is, mert mindkettő istenien fest.

Ebédet egy hangulatos pizzériában ettünk Sopronban, utána várost néztünk - nagyon hosszan -, majd egy kortárs előadáson is részt vettünk. A huszárezredes fiúkákat pedig nagyon sajnáltuk, mert két ilyen magas srácot egy ilyen alacsony belmagasságú terembe berakni, elég nagy szívatás. (Bezzegha április 1-je lenne...)

Szabadidőnkben pedig a városban mászkáltunk. Fontos bevásárlókörutunk alatt vettünk többek között fagyit, körömlakkot, rágót és babakaját.

Mindezek után felmásztunk a szállodába, ahol megkaptuk azt a feladatot, hogy blogot kell vezetni, amit tíz perc alatt megírtunk. 
Áh, már megint kamuztunk. Két órát szenvedtünk vele. Mondjuk lehet, hogy nem az éjszaka középen kellett volna elkezdeni.
Summa summarum, ez egy great day volt. Aki nem tud latinul és angolul, az nem fogja megérteni ezt a mondatot. (Trololololol)
Minden bejegyzésünket egy napi céllal és egy találós kérdéssel fogjuk zárni.

Napi cél: eljutni a szálloda wellnessrészlegébe.
Napi találós kérdés: Melyikünk tud olyan hangot kiadni, mint a mező másik végén száguldozó quad?

Aki tudja a helyes választ, mit kap tőlünk? 
SEMMIT!
Nem ígérünk sokat, de azt viszont betartjuk.
A válaszokat kommentben várjuk.

Tudjuk, hogy debilek vagyunk, de azért reméljük jó volt, habár bambák vagyunk és technikai okok miatt nem tegnap töltöttük fel, hanem ma.

Este tala!

Ciao, adios!

A nílusi kroki védi a várat
Bezoárkő (HP fanok előnyben)
xoxo L&N

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kőbányáról szeretettel #tb

629/1

532/0