BEST DAY EVEEERR!❤
Reggel 7 óra: ébredés és #pánik. Hogy miért? A balszerencsénk miatt. Köszönhetően egy éjszakai balesetnek, egy csőtörésnek, nem volt reggel víz a szobában és kénytelenek voltunk ásványvízzel arcot mosni... végülis nem is olyan rossz.😞
Aztán jött a szokásos fraknói forrásfeldolgozás. A mai téma a középkori táplálkozás volt és utána meg is néztük a vár konyháját.
Ebéd utan jött a mindenki által várva várt program, ami nem volt más mint Ausztria legjobb és leghíresebb vidámparkja, a Märchenpark.
Miután visszaértünk Sopronba, egy finom vacsora és egy rövid kis szusszanás után elindultunk a szervezők által meglepetésül kitalált búcsúestre. Kisvonattal lementünk a városba és közösen leültünk fagyizni. Visszaindulás előtt tettünk még egy kisebb kört a városban és kissé nosztalgikus hangulatban beszélgettünk az egész versenyről, a táborrol, arról, hogy kinek mi tetszett avagy nem tetszett. Majd a már mindenki által jól megszokott útvonalon sétáltunk vissza a szállodába.
Mivel ez volt a tábor utolsó előtti napja, szomorúan konstatáljuk mindannyian, hogy a remek napoknak, heteknek, hónapoknak tényleg vége.
Imádtuk minden percét, köszönjük a remek szervezést, a feladatokat, a tábort, egy szóban MINDENT az Estöri Teamnek!❤

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kőbányáról szeretettel #tb

629/1

532/0