532/4

Ma újra Fraknónak vettük az irányt. Az utolsó fraknói forrásfeldolgozás is nagyon jól sikerült, Mátyás király asztalát kutattuk fel. Ezután, a nap témájához híven, a vár konyháját jártuk be. Nagyon, de nagyon alapos bemutatót kaptunk az evőeszközök történetéről. Majd az ebéd következett a felújított, modern étteremben. 
Hihetetlenül pontosan indultunk Ausztria egyik legnagyobb vidámparkjába, a St. Margarethen Familyparkba. Nagyon jól éreztük magunkat. Kisebb csoportokra bomlottunk és felültünk szinte mindenre. A mi "óvónénink" Andi néni volt, nagyon kedves,közvetlen, vidám és szakmailag is kiváló embert ismerhettünk meg személyében. 
Végül egy meglepetés búcsúesten vettünk részt. Kisvonattal mentünk le a Lővérekből, a belvárosba. Itt fagyiztunk, majd sétáltunk és beszélgettünk. A táborról is kikérték a véleményünket. Hihetetlenül élveztem! Nagyon profi volt a szervezés, a társaság is kiváló! Nagy köszönet az Estöri Teamnek (Marcsinak!!) az egész hétért. Nagyon várjuk a "érettségi" találkozónkat. 
Ma egy kicsit tovább ébren voltunk, de csak csöndesen beszélgettünk. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kőbányáról szeretettel #tb

629/1

532/0